A Felhő túloldala: Biztonság

Manapság már a legtöbb cégvezető vagy tulajdonos szívesen áldoz az üzleti biztonságra – nem úgy, mint 10-20 évvel ezelőtt. Tapasztalataink és a gazdasági statisztikák szerint évről évre növekszik a Cloud Computing, azaz a Felhő infrastruktúrát használók tábora, és már tudjuk: jó okból.

Töltse le rövid kiadványunkat!

Mielőtt megadom az adataimat, elolvasom az Adatkezelési  Szabályzatot, valamint az
Adatvédelmi és adatbiztonsági Szabályzatot.

IRODA A FELHŐBEN?

A Microsoft Dynamics 365 Business Central, előző nevén NAV / NAVISION elsősorban kis- és középvállalatok számára fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer előfizetéses, felhő alapú hozzáféréssel.

Gazdag funkcionalitása és egyszerű használhatósága világszerte számos vállalat működését támogatja a legkülönbözőbb ágazatokban. Átfogó funkcionalitása megkönnyíti a rendszer testre szabhatóságát és integrációját akár független szoftvergyártók megoldásaival, más üzleti alkalmazásokkal, illetve a már ismert Microsoft technológiákkal.

Milyen további megoldásaink vannak a "Felhőben"

Üzleti alkalmazások a felhőben - kis- és közép méretű vállalkozásoknak

A Power BI egy olyan üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás melynek segítségével látványos elemzések készíthetők a vállalatnál alkalmazott informatikai rendszerekből nyert adatokból.

Az Office 365 a Microsoft által a felhőben üzemeltetett, azaz bárhonnan elérhető, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás. 

MultiSoft © 2019