Office 365

Iroda a felhőből

kapcsolatfelvétel

Microsoft 365

A Microsoft 365-el mindig a megszokott  üzleti alkalmazások legfrissebb verziói használhatók, felhasználónként több eszközön is.

Az előfizetéssel nagyvállalati szintű szolgáltatásokat kapunk, mint az online értkezlet, biztonságos dokumentummegosztás, intranet és üzleti szintű levelezés.

8 érv a Microsoft 365 mellett

office 365

A munkát bárhonnan elvégezhetjük

Bárhol is legyenek a munkatársak, online vagy offline is a a legfrissebb verziójú fájlokkal és a munkavégzéshez szükséges eszközökkel végezhetik el a munkát. A kollégák virtuálisan mindig az irodában lehetnek!

office 365

Együtt hatékonyabban – egyszerűen

Az Microsoft 365 üzleti szintű levelezést, megosztott naptárkezelést, azonnali üzenetváltást, jelenlétinformációt, webkonferenciát, és hozzáférést kínál a legfrissebb adatközpontokban tárolt dokumentumokhoz. Megfelelő biztonság mellett, egyidőben, egyszerre párhuzamosan végezhetjük a munkát.

office 365

Csökkenthető beruházási költségek

Az igénybevett  szolgáltatás egyszerű, havi/éves előfizetéshez tartozó költségként jelentkezik. Nincs jelentős hardver és szoftverberuházási költség. Az IT beruházási kiadások, így működési költségekké alakíthatók.

office 365

Gyors skálázhatóság

A Microsoft 365 a vállalattal együtt növekszik. Az új felhasználók rendszerbe illesztése nem okoz nehézségeket, egy licenszvásárlással egyenértékű.

office 365

Hardver és energiaköltség csökkenés

Nincs szükség levelezést, intranetet és dokumentumtárhelyeket működtető szerverberuházásokra és megtakarítható az üzemeltetéssel járó tetemes energiaköltség.

office 365

Felhasználóalapú licenszelés

Minden előfizetéssel rendelkező felhasználó az üzleti alkalmazásokat 5 PC-re vagy Mac-re és további 5 mobil eszköre is telepítheti. Ezzel további költségmegtakarítás érhető el és a dolgozók is előnyhöz jutnak.

office 365

Mindig naprakészen

A Microsoft 365 alkalmazások és szolgáltatások a felhő alapú működtetésnek köszönhetően mindig naprakészek. Nincs szükség patch-elésre, frissítés támogatásra. A Microsoft havi rendszerességgel ad új elérhető funkciókat és lehetőségeket a szolgáltatáshoz.

office 365

Igényekhez igazított licenszek

A Microsoft több csomagot is kínál, hogy a Microsoft 365 előfizetések a szükséges funkciókhoz igazíthatók legyenek.

A Microsoft 365 szolgáltatásai

office 365

Üzleti szintű levelező szolgáltatás

Hatalmas, 50 GB méretű postafiókokkal, akár 25 MB-os méretig fogadhatunk üzeneteket. A szolgáltatáshoz címtár, naptárkezelés, naprakész spam és mailware védelem is tartozik. Az Exchange technológia világszerte a legelterjedtebb az üzleti életben. Az Outlook kliensünkkel teljes funkcionalitással, vagy webes felületen bármely modern böngészőn keresztül dolgozhatunk. Elérhetjük fiókunkat PC, vagy Mac számítógépünkről, ahogyan Windows Phone-ról, iPhone-ról, iPad-ről, Android és Blackberry eszközünkről.

office 365

Online értekezletek

Tarthatunk szervezett, vagy alkalmi online értekezleteket 250 fő résztvételével, képernyő-, hang-, videó- és whiteboardmegosztással, szavazást indíthatunk, vagy jegyzeteken dolgozhatunk. Partnereink és ügyfeleink is becsatlakozhatnak a megbeszélésbe egy HTML-5 szabványt támogató böngészőn keresztül.

office 365

Online dokumentum tárhely és fájlmegosztás

1 TB tárhely az adatközpontban tárolásra, biztonsági mentés és egyszerű fájlmegosztás a kollégák és partnerek között. A fájlok elérhetők bárhonnan, szinte minden eszközről, szinkronizálhatók számítógépünkre, hogy internetelérés hiánya esetén is dolgozhassunk.

office 365

Vállalati közösségi hálózat és közös munkavégzés

A közösségi hálózat segít, hogy a kollégák kapcsolatban maradjanak és naprakész információval rendelkezzenek a különböző üzleti területeken, hatékonyabb legyen az információmegosztás és gyorsabb a döntéshozás.

office 365

Technikai támogatás

A Microsoft telefonos és online támogatást nyújt a beállítások és a bevezetési problémák során, de számos útmutató  és felhasználói közösség áll a Microsoft 365 ügyfelek rendelkezésére a további támogatáshoz és segítségnyújtáshoz.

office 365

Egyszerűbb IT üzemeltetés

Az IT infrastruktúra csökkentésével egyszerűbbé és költséghatékonyabbá tehető az üzemeltetés. Az adatok biztonságban vannak a területileg elszórt adatközpontok, a folyamatos adatmentés és katasztrófavédelemnek köszönhetően.

office 365

Pénzügyileg garantált SLA

Tudva, hogy a Microsoft az igénybevett szolgáltatásokhoz 99,9%-os rendelkezésre állási szintet pénzügyileg is garantál szerződésében, nyugodt lehet, hogy a Microsoft 365 szolgáltatása nem hagyja cserben a mindennapokban.