MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT OFFICE 365
Irodai alkalmazás csomag a felhőben
MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT OFFICE 365
Mindig a legfrissebb irodai alkalmazásokat használhatja értékes üzleti kiegészítőkkel
MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT OFFICE 365
Nincs szükség levelezést, intranetet és tárhelyeket működtető szerverberuházásokra
previous arrow
next arrow
Slider
Az Office 365 a Microsoft által a felhőben üzemeltetett, azaz bárhonnan elérhető, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás.

Akár az irodában, akár útközben dolgozik, a már jól ismert, kiváló hatékonyságnövelő eszközöket használhatja. Az Office-alkalmazásokkal – amelyek havonta exkluzív funkciókkal és szolgáltatásjavításokkal frissülnek – tartalmakat hozhat létre és szerkeszthet, és valós időben bárkivel megoszthatja őket PC-ről/Mac gépről, illetve iOS, Android™ vagy Windows rendszerű eszközről.

Slider

A munkát bárhonnan elvégezhetjük

Bárhol is legyenek a munkatársak, online vagy offline is a a legfrissebb verziójú fájlokkal és a munkavégzéshez szükséges eszközökkel végezhetik el a munkát. A kollégák virtuálisan mindig az irodában lehetnek!

Együtt hatékonyabban – egyszerűen

Az Office 365 üzleti szintű levelezést, megosztott naptárkezelést, azonnali üzenetváltást, jelenlétinformációt, webkonferenciát, és hozzáférést kínál a legfrissebb adatközpontokban tárolt dokumentumokhoz. Megfelelő biztonság mellett, egyidőben, egyszerre párhuzamosan végezhetjük a munkát.

Csökkenthető beruházási költségek

Az igénybevett  szolgáltatás egyszerű, havi/éves előfizetéshez tartozó költségként jelentkezik. Nincs jelentős hardver és szoftverberuházási költség. Az IT beruházási kiadások, így működési költségekké alakíthatók.

Gyors skálázhatóság

Az Office 365 a vállalattal együtt növekszik. Az új felhasználók rendszerbe illesztése nem okoz nehézségeket, egy licenszvásárlással egyenértékű.

Hardver és energiaköltség csökkenés

Nincs szükség levelezést, intranetet és dokumentumtárhelyeket működtető szerverberuházásokra és megtakarítható az üzemeltetéssel járó tetemes energiaköltség.

Felhasználóalapú licenszelés

Minden előfizetéssel rendelkező felhasználó az üzleti alkalmazásokat 5 PC-re vagy Mac-re és további 5 mobil eszköre is telepítheti. Ezzel további költségmegtakarítás érhető el és a dolgozók is előnyhöz jutnak.

Mindig naprakészen

Az Office 365 alkalmazások és szolgáltatások a felhő alapú működtetésnek köszönhetően mindig naprakészek. Nincs szükség patch-elésre, frissítés támogatásra. A Microsoft havi rendszerességgel ad új elérhető funkciókat és lehetőségeket a szolgáltatáshoz.

Igényekhez igazított licenszek

A Microsoft több csomagot is kínál, hogy az Office 365 előfizetések a szükséges funkciókhoz igazíthatók legyenek.

Office 365 legfontosabb szolgáltatásai
Slider

Üzleti szintű levelező szolgáltatás

Hatalmas, 50 GB méretű postafiókokkal, akár 25 MB-os méretig fogadhatunk üzeneteket. A szolgáltatáshoz címtár, naptárkezelés, naprakész spam és mailware védelem is tartozik. Az Exchange technológia világszerte a legelterjedtebb az üzleti életben. Az Outlook kliensünkkel teljes funkcionalitással, vagy webes felületen bármely modern böngészőn keresztül dolgozhatunk. Elérhetjük fiókunkat PC, vagy Mac számítógépünkről, ahogyan Windows Phone-ról, iPhone-ról, iPad-ről, Android és Blackberry eszközünkről.

Online értekezletek

Tarthatunk szervezett, vagy alkalmi online értekezleteket 250 fő résztvételével, képernyő-, hang-, videó- és whiteboardmegosztással, szavazást indíthatunk, vagy jegyzeteken dolgozhatunk. Partnereink és ügyfeleink is becsatlakozhatnak a megbeszélésbe egy HTML-5 szabványt támogató böngészőn keresztül.

Online dokumentum tárhely és fájlmegosztás

1 TB tárhely az adatközpontban tárolásra, biztonsági mentés és egyszerű fájlmegosztás a kollégák és partnerek között. A fájlok elérhetők bárhonnan, szinte minden eszközről, szinkronizálhatók számítógépünkre, hogy internetelérés hiánya esetén is dolgozhassunk.

Vállalati közösségi hálózat és közös munkavégzés

A közösségi hálózat segít, hogy a kollégák kapcsolatban maradjanak és naprakész információval rendelkezzenek a különböző üzleti területeken, hatékonyabb legyen az információmegosztás és gyorsabb a döntéshozás.

Technikai támogatás

A Microsoft telefonos és online támogatást nyújt a beállítások és a bevezetési problémák során, de számos útmutató  és felhasználói közösség áll az Office 365 ügyfelek rendelkezésére a további támogatáshoz és segítségnyújtáshoz.

Egyszerűbb IT üzemeltetés

Az IT infrastruktúra csökkentésével egyszerűbbé és költséghatékonyabbá tehető az üzemeltetés. Az adatok biztonságban vannak a területileg elszórt adatközpontok, a folyamatos adatmentés és katasztrófavédelemnek köszönhetően.

Pénzügyileg garantált SLA

Tudva, hogy a Microsoft az igénybevett szolgáltatásokhoz 99,9%-os rendelkezésre állási szintet pénzügyileg is garantál szerződésében, nyugodt lehet, hogy az Office 365 szolgáltatása nem hagyja cserben a mindennapokban.

Slider