MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT POWER BI
Üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás
MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT POWER BI
Egyedi fejlesztés nélkül, közvetlenül tud kapcsolódni ERP vagy CRM rendszerekhez
MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT POWER BI
A felhőből segíti az értékesítést, a pénzügyet, a HR-t és az üzemeltetési folyamatokat
previous arrow
next arrow
Slider
Dynamics 365 Business Central
A Power BI egy olyan üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás melynek segítségével látványos elemzések készíthetők a vállalatnál alkalmazott informatikai rendszerekből nyert adatokból.

A megoldás bármiféle egyedi fejlesztés nélkül, közvetlenül tud kapcsolódni vállalatirányítási, CRM és egyéb rendszerek adatbázisaihoz. Így például teljeskörűen együttműködik a Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV és CRM rendszerrel is. A Power BI jelentései és kimutatásai azonnal jelzik a fontos mutatószámokat, állapotokat, trendeket, ezáltal a vezetők számára megadják akár az azonnali beavatkozás lehetőségét, vagy alapját képezhetik a hosszú távú döntések meghozatalának.

Slider
Power BI lehetővé teszi a gyors döntéshozatalt

A Power BI üzleti elemzőszolgáltatásával irányítópultokon (dashboardokon) keresztül jelenítheti meg az adatait, amelyek akár több rendszerből vett adatokból készített vizuális elemeket és mutatószámokat (KPI-kat) tartalmaznak. Ezáltal a vállalkozással kapcsolatos információk összesítve tekinthetők meg.


A Power BI szolgáltatásai: Power BI, Power BI Desktop és Power BI mobilalkalmazás iOS, Android és Windows rendszerhez.


Az alkalmazás további előnye, hogy számos online szolgáltatáshoz -, mint Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV, MailChimp, Azure, Google Analytics, stb. – előre definiált dashboard-okat tartalmaz, így az adtabázis összekötések beállításával azok azonnal használatba vehetők. A rendszerrel alapból szállított irányítópultok természetesen továbbfejleszthetőek, módosíthatóak, bővíthetőek az egyedi ügyfél igények alapján.

Slider
Play
Shadow
Slider
Néhány megoldás, amellyel együttműködik a Power BI alkalmazás
Slider

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 CRM / Sales

Microsoft Sharepoint

Microsoft Excel

Google Analytics

Slider