MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT POWER BI
Üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás
MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT POWER BI
Egyedi fejlesztés nélkül, közvetlenül tud kapcsolódni ERP vagy CRM rendszerekhez
MultiSoft - Sikerre programozva
MICROSOFT POWER BI
A felhőből segíti az értékesítést, a pénzügyet, a HR-t és az üzemeltetési folyamatokat
previous arrow
next arrow
Slider
Dynamics 365 Business Central
A Power BI egy olyan üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás melynek segítségével látványos elemzések készíthetők a vállalatnál alkalmazott informatikai rendszerekből nyert adatokból.

A megoldás bármiféle egyedi fejlesztés nélkül, közvetlenül tud kapcsolódni vállalatirányítási, CRM és egyéb rendszerek adatbázisaihoz. Így például teljeskörűen együttműködik a Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV és CRM rendszerrel is. A Power BI jelentései és kimutatásai azonnal jelzik a fontos mutatószámokat, állapotokat, trendeket, ezáltal a vezetők számára megadják akár az azonnali beavatkozás lehetőségét, vagy alapját képezhetik a hosszú távú döntések meghozatalának.

Slider
Power BI lehetővé teszi a gyors döntéshozatalt

A Power BI üzleti elemzőszolgáltatásával irányítópultokon (dashboardokon) keresztül jelenítheti meg az adatait, amelyek akár több rendszerből vett adatokból készített vizuális elemeket és mutatószámokat (KPI-kat) tartalmaznak. Ezáltal a vállalkozással kapcsolatos információk összesítve tekinthetők meg.


A Power BI szolgáltatásai: Power BI, Power BI Desktop és Power BI mobilalkalmazás iOS, Android és Windows rendszerhez.


Az alkalmazás további előnye, hogy számos online szolgáltatáshoz -, mint Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV, MailChimp, Azure, Google Analytics, stb. – előre definiált dashboard-okat tartalmaz, így az adtabázis összekötések beállításával azok azonnal használatba vehetők. A rendszerrel alapból szállított irányítópultok természetesen továbbfejleszthetőek, módosíthatóak, bővíthetőek az egyedi ügyfél igények alapján.

Slider

Néhány megoldás, amellyel együttműködik a Power BI alkalmazás
Slider

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 CRM / Sales

Microsoft Sharepoint

Microsoft Excel

Google Analytics

Slider
Olvassa havonta megjelenő tanulmányainkat! Iratkozzon fel hírlevlünkre!

Fontos és érdekes "felhős témákról," és rendezvényekről olvashat havonta megjelenő cikkejeinkben. Direkt ajánlatot, nem küldünk hírleveleinkben.

Slider